Uw woning verhuren? 0597 - 764001

Vastgoedfinanciering mogelijk tot 70% van de taxatiewaarde

Wilt u investeren in vastgoed voor verhuur? Dan hoeft u niet de volledige aankoopprijs van het vastgoed zelf te betalen. Uw investering in huurwoningen en -panden kunnen wij zelfs tot 70% voor u financieren. En dan nog krijgt u een heel mooi rendement. Bij het afsluiten van zo’n beleggingshypotheek werken wij samen met onze partner Becker Verzekeringen & Hypotheken.

Beleggingshypotheek als vastgoedfinanciering

Wij bieden een gepaste beleggingshypotheek als aanvullende financiering voor investering in elk huis of pand dat u wilt kopen om te gaan verhuren. Wilt u het beoogde vastgoed gaan verbouwen voordat u het gaat verhuren? Ook de kosten daarvan kunnen wij voor een belangrijk deel meefinancieren.

Waarom kiest u voor beleggingsfinanciering?

Een beleggingsfinanciering maakt investeren in vastgoed mogelijk als u onvoldoende eigen geld wilt of kunt vrijmaken. Zo is beleggen in onroerend goed mogelijk voor heel veel mensen. Hebt u wel voldoende eigen geld? Ook dan kan een aanvullende financiering aantrekkelijk zijn, bijvoorbeeld om zelf voldoende geld achter de hand te houden voor onvoorziene omstandigheden.

Soorten vastgoedfinancieringen

Vastgoedfinancieringen zijn hypotheken. Net als bij reguliere hypotheken hebt u keuze uit twee mogelijke aflosvormen: annuïtair en lineair. Wilt u weten welke vorm voor u het aantrekkelijkst is? Wij adviseren u graag.

|