Uw woning verhuren? 0597 - 764001

Technisch vastgoedbeheer: onderhoud, inspecties en mordernisering

Siefkes technisch vastgoedbeheer verzorgt onderhoud en modernisering van uw vastgoed voor verhuur, zowel woningen als zakelijk vastgoed. Op basis van duidelijke afspraken nemen wij uw technisch vastgoedbeheer geheel of gedeeltelijk uit handen. Desgewenst ontzorgen wij u volledig.

Technisch vastgoedbeheer voor een betaalbare prijs

Wij regelen alle technische zaken die uw vastgoed betreffen, zowel acute reparaties als regulier onderhoud. Voor een betaalbare prijs heeft u er geen omkijken naar. Wij stellen onderhoudsplannen op met de bijbehorende begrotingen en zorgen ervoor dat de geplande werkzaamheden op het afgesproken moment worden uitgevoerd.

Inspecties van woningen en vastgoed

Uit naam van de verhuurder verrichten wij inspecties en stellen wij inspectierapporten op. Dit doen wij onder meer periodiek preventief, als huurders vertrekken of als zij klachten hebben. Ook verzorgen wij brandveiligheidsinspecties, waarbij wij controleren op nooduitgangen, noodverlichting, brandalarm en vluchtroutes.

Technisch onderhoud

Voor zowel regulier als incidenteel onderhoud brengen wij onderhoudsvoorstellen uit. Wij vragen offertes op, verstrekken opdrachten en controleren op uitvoering. Hierbij werken wij samen met onder meer schilders, glazenwassers en hoveniers. Betreft het onderhoudscontracten dan zien wij toe op naleving volgens afspraak. Ook toetsen wij regelmatig of onderhoudscontracten nog marktconform zijn.

Eerste aanspreekpunt voor huurders

Voor huurders zijn wij het eerste aanspreekpunt bij technische vragen of problemen. Zo nodig ondernemen wij actie: is er sprake van schade of technische storing, dan regelen wij het hele proces van melding tot en met controle van de facturen.

Energiemanagement

Wij ondersteunen u in minimalisatie van de energiekosten van uw huurpanden. Zo onderzoeken wij of u kunt besparen op netwerkkosten, vast recht en tarieven. Ook onderzoeken wij desgewenst lopende overeenkomsten op onvolkomenheden, samen met onze partner Becker Installatietechniek brengen wij u graag advies uit over rendabele modernisering van panden om te besparen op de energierekening. Ook bieden wij de mogelijkheid van 24-7 service op uw verwarmingsketel.

|