Uw woning verhuren? 0597 - 764001

Siefkes financieel vastgoedbeheer, cashflow zonder zorgen

Siefkes financieel vastgoedbeheer biedt verhuurders van vastgoed een zorgeloze cashflow. Ons financieel en administratief vastgoedbeheer is accuraat. Wij verzorgen correct financieel en administratief beheer van uw verhuurde vastgoed, onder meer inning van de huur, incasso’s en waarborg door middel van Borggarantie.

Financieel overzicht

Als specialist in financieel vastgoedbeheer zorgen wij dat u altijd financieel overzicht hebt. Uw debiteurenbeheer is inzichtelijk en toegankelijk en u krijgt transparante huurafrekeningen. Wij verzorgen uw financieel vastgoedbeheer voor een eerlijke prijs, wij werken met duidelijke tarieven.

Innen van de huur

Wij verzorgen voor u de facturering aan zowel zakelijke als particuliere huurders. Vervolgens innen wij de huur, waarbij wij nota’s voor onderhoud en reparaties betalen en verrekenen in de huurafrekening. Wij voeren actueel debiteurenbeheer voor continue bewaking van betalingen en achterstanden. Ook brengen wij belastingen en heffingen aan de huurder in rekening en zorgen wij voor correcte afhandeling van huurverhogingen.

|