Uw woning verhuren? 0597 - 764001

Commercieel vastgoedbeheer, de sleutel tot succesvol beleggen in vastgoed

De commerciële exploitatie is de sleutel tot succes van uw beleggingen in vastgoed voor verhuur. Wij werven actief passende huurders zodat u te maken hebt met minimale leegstand. Samen bepalen we de verhuurstrategie, waarbij wij u op de hoogte brengen van onder meer markthuurprijzen en wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed- en woningverhuur,

 

Aanspreekpunt voor huurders en derden

Wij houden toezicht op huurders en zijn in alle gevallen hun eerste aanspreekpunt. Wij voeren huurdersoverleg namens de verhuurder en houden huurdossiers bij. Verder onderhouden wij alle relaties met derde partijen, zoals overheden, nutsbedrijven en VVE’s.

Nieuwe huurders

Staat uw vastgoed leeg, dan zoeken wij naar nieuwe huurders. De actieve werving van huurders vindt plaats door ons zusterbedrijf makelaardij Siefkes Vastgoed, die hiervoor beschikt over een uitgebreid pakket marketinginstrumenten. Wij verzorgen de acquisitie en onderhandelingen met geïnteresseerde huurders. Verder coördineren we bezichtigingen en stellen we huurovereenkomsten op, verzorgen we de oplevering en stellen we opleveringsrapporten op.

Screening van huurders

Aan de hand van een creditcheck screenen wij huurders voordat de huurovereenkomst wordt getekend. Deze creditcheck bestaat uit acht verschillende checks, waarmee u een goed beeld krijgt van de kredietwaardigheid van de potentiële huurder.

Grote vastgoedportefeuilles

Voor (met name) klanten met grotere vastgoedportefeuilles bieden wij een compleet pakket diensten, zoals het bijhouden van huurdossiers, huuroverzichten, leegstandsoverzichten en mutatieoverzichten. Zo kunnen wij samen met u een beleggingsstrategie bepalen voor meer rendement door optimalisatie van uw beleggingsportefeuille. U krijgt advies over exploitatie van uw vastgoed. Ook kunnen wij in bepaalde gevallen het directe rendement van bestaande huurovereenkomsten een impuls geven door hogere huuropbrengsten en lagere kosten te realiseren.

|