Uw woning verhuren? 0597 - 764001

Uw vastgoedbeheerder voor Noordoost-Nederland

Siefkes Vastgoedbeheer is vastgoedbeheerder voor investeerders. Wilt u investeren in huizen of panden voor verhuur? Wij kunnen u volledig ontzorgen met aan- en verkoop van vastgoed, bemiddeling bij verhuur, financiering en technisch, financieel en commercieel vastgoedbeheer.

Ons werkgebied als vastgoedbeheer

Als vastgoedbeheerder beheren wij vele tientallen woningen en panden voor onze klanten in Noordoost-Nederland. Onze klanten zijn te vinden in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, in plaatsen zoals Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Pekela, Stadskanaal, Emmen, Coevorden, Westerbork, Hoogeveen, Smilde, Assen, Drachten, Leeuwarden, Dokkum en Heerenveen.

 

De kracht van onze partners

Siefkes Vastgoedbeheer is een zusterbedrijf van Siefkes Vastgoed, de makelaardij die ons ondersteunt bij de aan- en verkoop van vastgoed voor investeerders. Siefkes vastgoed is aangesloten bij Vastgoed PRO. Voor aanvullende financiering en hypotheken maken wij regelmatig gebruik van de diensten van financieel specialist Becker Hypotheken & Verzekeringen uit Nieuwe Pekela. En bij technisch vastgoedbeheer maken wij gebruik van de diensten van diverse specialisten, onder meer aannemers, schilders, glazenwassers en hoveniers. Onderhoud en service in installatiewerk laten wij normaal gesproken uitvoeren door Becker Installatietechniek uit Nieuwe Pekela.

Erik

Johanneke

Egbert

Het is voor elk huis weer een uitdaging om de perfecte foto te schieten!

Samira

Chantal

|