Uw woning verhuren? 0597 - 764001

Beleggingen

Beleggen in vastgoed wordt steeds populairder. Onder meer vanwege de lage rentes op spaartegoeden, kiezen steeds meer mensen ervoor om een huis of pand te kopen om die te gaan verhuren.

Waarom is beleggen zo aantrekkelijk?

Met beleggen in vastgoed kunt u mooie rendementen behalen. Verhuurt u een andere woning dan die waarin u woont, dan hoort deze woning in uw box 3-vermogen. Dat betekent dat de huurinkomsten niet bij uw inkomen worden opgeteld. Met andere woorden, u betaalt hierover geen inkomstenbelasting. Wel is het vastgoed onderdeel van uw vermogen.

Beleggen in vastgoed voor beginners

Denkt u erover om voor het eerst te gaan beleggen? Met onze kennis en ervaring in vastgoed en financiën helpen wij u als startende belegger graag verder. U krijgt een duidelijk advies over verhuurbaarheid van panden en een heldere begroting van de rendementen. Ook adviseren wij u graag over aanvullende financieringsmogelijkheden. Die kunnen heel aantrekkelijk zijn omdat u over gefinancierd vastgoed geen vermogensbelasting betaalt. En ook de huurinkomsten zijn belastingvrij.

Portefeuillebeheer voor ervaren vastgoedbeleggers

Ervaren beleggers ontzorgen wij graag bij het beheer van hun vastgoedportefeuille. Tegen eerlijke tarieven ontzorgen wij u volledig. Samen met u bepalen wij een beleggingsstrategie. Door optimalisatie van uw beleggingsportefeuille behaalt u maximale rendementen. Wij informeren en adviseren u over exploitatie van uw vastgoed met huurdossiers, huuroverzichten, leegstandsoverzichten en mutatieoverzichten. Ook kunnen wij soms het rendement van bestaande beleggingen in vastgoed een impuls geven door hogere huuropbrengsten en lagere kosten te realiseren.

|